nk lepas geram...

tak tau la nk ckp cam ner dah...jenuh dah ckp...dakkan la tiap kali nk kene ckp...ketuk sekali tak jalan...ketuk 2 kali pun tak jalan...ketuk 3 kali pun tak jalan...aku ketuk berkali2 kang, masuk hospital plak kang...mmg tak jalan terus la...jalan ke tempat lain plak kang...
tolong la, nama pun hidup bermasyarakat...tolong la jalankan tanggungjawap masing2...cantik2 dah teman susun jadual, hang tak mau ikut jugak....berbuih dah mulut cakap...pun tak jalan jugak...nk kener guna bahasa apa nih???penat la cam ni...tolong consider org lain jugak...tolong jgn hidup dlm dunia awak je...asyik sgt berFB...asyik sgt berskype...asyik sgt bejalan...smp lupa tanggungjawap sbg penghuni rumah dan sbg pelajar...tau la hang pandai...eeee....
tak suka la ulang byk2 kali...teman rasa hang pun menyampah bila teman tegur hang byk2 kalikan...tp tolong la sedar sikit!!!!jenuh dah org lain mengadu kat teman pasai hang...teman nak buat apa lagi nih...dakkan asyik nak tegur hang ja...nnt hang kata teman asyik cari salah hang ja...teman pun tak suka org asyik tegur silap teman...habis tu teman nk buat mcm mana???tolong bgtw sat...klu susah sgt, biar teman je yg buat semua keje hang...habis tu kejer teman sapa plak nk buat?hang nk tolong buatkan...mmg tak lakan...eeeee...cm ne nak bg hang sedar ni adik oiiiii...hang kompem2 la tak baca blog nih sbb hang pun tak tau teman ada blog nih...
nk lepaskan jugak nih "barang dlm peti ais tu, tolong la siangkan!!!!berbuih dah mulut aku ckp...susah sgt biar akk je la yg buat...BENCINYER...."

4 comments:

Anonymous said...
November 7, 2010 at 10:10 AM

sabar, dlam hidup ni ada kawan, rakan, teman dan sahabat. so kena ada distance relationship yg perlu kita bina. kalu kawan tu tak boleh nak tolong masak dsbnya, bincang dengan dia baik2 ramai2. jgan emotional

m c d @ h said...
November 9, 2010 at 2:01 AM

a'ah
man maybe dier first time kena buat kerja rumah ker.

wahidah said...
December 21, 2010 at 12:41 PM

iman...sbar...biasala budak2... cuba ckp dgn org yg plg rapat dgn dia...

zaraa Y. said...
December 27, 2010 at 11:03 PM

biase sgt da tu iman bila dok nyewa ..

sabar tau...kalau akak akak buat bodo je.,.nak ckp byk2, budak da besar,pandai plak tu...cuma kurang common sense je..huhuhu.

Deja un comentario

Volver al inicio Volver arriba kembarasinaif. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.